VALPAR

Planerad kull våren 2021:

u.Engsboda Hope For Willpower, "Vittra" Utst: Exellent , Jakt:1a pris NKL B-prov,82p NKL WT

e.SEU(U)CH FIUCH SEVV-17 Gunhills Jubilee Sensation, "Lyckos" Utst: Se Titel , Jakt: 1a pris NKL B-Prov,1a pris LK3

Kullens HD index 105 och Inavelsgrad 1,6

Förväntar mig ett gäng Svarta valpar med en god exteriör och bra arbetslust.Säljes endast till dig som är intresserad av att arbeta med din hund.

"Vittra"

Vittra ägs av Lotta Eckers, vi har kommit överens om att denna härliga hund är värd att ha en valpkull. Vittra är en Genomärlig hund, som älskar allt o alla, utan att vara överdriven. En tik på den större sidan, med fina linjer och ett underbart huvud. Arbetsmässigt är hon spontan på vilt,har en bra kombination med sitt självständiga jobb och lyssnar gärna när det krävs.Har ett 1a pris i NKL på B-Prov och gjort bra ifrån sig på WTn. Exteriört har hon ett Exellent från Junklass.

Mattes ord om "Lyckos"

Mattes ord om "Lyckos": Lyckos är en trygg, vänlig och mycket arbetsvillig hane. Han är med på allt som bjuds och har en härlig attidyd till arbete oavsett vad! Framför allt är han den typen av flat som älskar livet, är trygg och stabil och vänlig mot allt och alla. Han är världens bästa vän. Han är startad i Nkl med första pris som resultat. På praktisk jakt är han den typ av hund som med glädje jobbar länge och väl, i tunga marker och vatten, där han tar för sig väl av marken. Exteriört är han en vacker hanne med fint huvud och milt uttryck. En hanne med bra flyt i steget, Som veteran åkte vi första gången till Stockhom Hundmässa där han blev Svensk veteranvinnare-17. *Lyckos har valpar här på Kennel Glitterways, Kennel Filurin i Finland, Kennel Gunhills och hos Erica Berglund i Öjebyn. Han har hittills lämnat fina och arbetsmässigt duktiga avkommor.

Lyckos apport

Lyckos spring

Lyckos stå

Vittra sitt

Vittra i "Sommarkostym"